Söndag

Idag har jag… Intressant läsning att sitta och läsa det samma här hela tiden. Men vad gör man? Dagarna går ju ut på lite jobb, mat handling, mat kokande, inträdesförhörs läsandet och sånt. Men idag har ja faktiskt gjort två saker som inte händer alldels för ofta. 1) Jag beställde tårtor till studenten  och 2) Pappa och jag var och drog upp en bil ur ett dike. En gubbe skulle komma och köpa fisk, men kom inte längre än till diket på sin egen gård. Hehe 😛

Anna kom hem nångång inatt från sin resa,  vi hade gjort en deal innan hon åkte. Jag skulle dammsuga hennes rum och hon skulle köpa hem ngt åt mig från Kroatien/Slovenien. Jag fick en skit fin skjorta/tunika, den va helt super ;D

Nu är jag tre minuter på övertid, skulle börja koka mat kl. 16. Mästerkockar som jag å Sara är så ska  vi satsa på att koka makaroner 😉

Ikväll blir det orienteringsträning!

Inför flytten och en solig varm sommarmånad i Kroatien

Ett utav de största problemen som folk stöter på efter att de flyttat in eller ut, är ofta ett problem som man inte tänker på när man genomför flytten. Alla flyttkartonger som blir stående, ni vet hur det är. De där lådorna med saker som man inte använder eller kanske aldrig ens packat upp. Dessa tar dock precis lika mycket plats som saker du faktiskt använder. Vill du frigöra mer plats åt viktiga saker så ska du hyra ett lager eller förråd hos Selstor. Där kan du stuva in så mycket du bara får plats och kan hyra i allt från en vecka till så länge du önskar. Säkerheten är inget du behöver vara orolig för då du där den enda som har nyckel till ditt förråd och du kan ta dig in och ur förrådet i stort sett dygnet runt, sju dagar i veckan, alla dagar om året. Låter detta som den perfekta lösningen för dig och dina platsbehov? Gör då som så många andra, ta dig till Selstor och boka plats redan idag. Känn friheten av att ha hur mycket plats som Du behagar!

Ett tips för när du packar:

 

Just nu sitter jag mellan två lägenheter och har skaffat ett förråd hos Selstor i en månad medan jag utnyttjar den hyresfria månaden med en liten semester ner till Kroatien för en båtluff och besök i Zagreb på cirka en vecka. Någon som har tips på ett bra hotell i Zagreb? Sitter och letar lite på nätet och hittade en bra lista här: http://www.hotellkroatien.com/stad/zagreb/.

Några kommentarer på det?

 

Ännu en jobbresa

Absolut, trodde ni jag satt hemma och kollade på TV eller? Nej, ni som känner mig vet att jag är ute och reser väldigt väldigt mycket… Jag är just nu nere i Malmö där jag efter en lång dag nu checkat in på Grand Hotel Graden som är ett av favoriterna i Malmö. I morgon måste  jag dock byta hotell då jag ska köra uppåt Trollhättan så nu sitter jag och söker efter ett hotell i Trollhättan. Jag vet ett par bra i Göteborg, men har ingen erfarenhet av hotell i Trollhättan än. Har du några tips får du gärna skicka.

Hursomhelst, även om dagen varit bra så längtar jag till lördag då jag kommer hem igen. Det kommer att bli skönt och jag är dessutom ledig såväl måndag som tisdag, det kommer att bli riktigt skönt och ladda upp inför julen!

SJ och deras målsättning

Alltså SJ, det är inte bara sjukt dyra utan lever knappast upp till sina mål att nå ut till affärsresenärer… Ok X2000 i all ära är en sak, men de vanliga slötågen är det omöjligt att arbeta på, om man inte får en plats vid fönstret vid ett bord är det i princip omöjligt att använda en laptop. Hur har de tänkt egentligen? att konstruera bord där man inte ens kan öppna en laptop och sedan ha som målsättning att dra in så många affärsresande som möjligt? Snälla SJ, det räcker inte bara att sätta upp mål, det gäller att leverera också.