INTERNATIONAL CLIK RENTAL, finns de?

Söker lägenhet men detta känns inte så seriöst:

Hej,

Ledsen för att kontakta dig på engelska men jag är på nybörjarnivå på writting på svenska. Jag har svenskt ursprung, båda mina föräldrar är svenska medborgare men jag är född och uppvuxen i Storbritannien. Jag köpte lägenheten från Sverige eftersom jag älskar svensk livsstil, och lägenheten har varit en frisk fläkt och avkoppling när jag inte jobbar. (Eftersom det är mycket svårt för mig att uttrycka mig på svenska, kommer jag att fortsätta detta mail på engelska och jag kommer att uppskatta om du kan också svara på engelska.)
I have decided to rent the apartment because my financial situation is not so good at this time and I also cannot live in Sweden in the near future because I just received a new work contract on the Dunbar Oil platform in the North Sea ( I work as an engineer ) and I will be there for at least 8 months per year. I received the approval to rent it out for 1 year with possible extension depending on how long you will want it. If you are planning to rhttp://emailkashan.mail.everyone.net/ement for more then one year, it’s not a problem, because I can give it for rent for as long as you need. The apartment it’s fully furnished , fully accessorized (can be rented unfurnished also, you can deposit my furniture and everything you will not use in the building storage area). You have new dishes, towels, sheets, TV + DVD + sound system, toaster, coffee maker, micro wave oven, oven, washing machine, air cond. , iron, radio. 90% of the stuff is brand new, unused. You also have 2 parking spaces available. The monthly rent – SEK 7400 – includes everything (Heating, Water, Internet, TV, 2 Parking spaces, Electricity).

I want to receive 1 month + 1 month deposit in advance. If you can and if you want to pay for  3 months in advance it will be considered as 4 month’s rent ( you will have 1 month free ).  We will use a standard tenancy contract, according to the Swedish federation of house owners and also according to the Swedish legislation.

The exact location of the apartment is: Skeppargatan 12 114 52 Stockholm

Because I am unable to show you the apartment in person I decided that it’s better for both of us to use a multinational renting service, provided by INTERNATIONAL CLIK RENTAL. They have a big experience in such transactions closed over the Internet and their services are the most recommended for such transactions ( they offer their services all over US and Europe, in Scandinavia their Services are recommended by Aftenposten, FINN, Aftonbladed and other companies to their customers).
That’s all I can say for the moment, If you are still interested please reply with a few details about you, your job and references if possible. In the next email I will give you more information about the Click-Rentals Online detailed process, more information about the apartment and also more pictures. Please reply if you are still interested.

Thank you.
Adam Skinner

Ett tips till er alla

Ta en försäkring! Eller ha inga fester hemma…

Ja, tydligen saknade jag en och nu kommer det inte bli billigt att köpa nya möbler… Ja det var en fest hos mig i Lördags och givetvis skulle folk röka inne trots att jag hatar det, sa till de flera gånger men någon lyckades tydligen… När jag kommer hem pyr det i soffan… Både soffan och några kuddar är totalt förstörda, lägenheten stinker av rök… Inte det man vill komma hem till halv 5 på söndagsmorgonen… Ingen försäkring heller, det första jag gjorde idag var att teckna en hemförsäkring… Nu är jag försäkrad för framtiden, ,men att köpa en ny soffa åker jag på… Tur att inte SOS Alarm behövde rycka ut bara…

AIK+sms

Det är en galet fin skräll som Gnaget har stått för! Att komma in i slutspelet som sista lag och sedan piska ut seriesegrarna och regerande mästarna med 4-0 i matcher är helt otroligt! Att man dessutom blir första lag klart för semifinal är även det imponerande! Hatten av för laget som klarade detta! Nu ska vi ta oss till final med!

Det känns skönt att detta har hänt att det blev en runda på stan igår utan att jag egentligen hade råd, men det var det lätt värt! Får väl ta ett lån om det skulle komma någon annan större kostnad innan den 25:e, det är ju ganska smidigt

Så stå upp Gnagare, var stolta men inte nöjda!

Svårt att få jobb…

Pratade med en gammal barndomsvän igår. Hon har flyttat ner till Göteborg efter att hon pluggat på universitetet i Växjö. Hon har pluggat i säkert fem år eller så. Men trots det har hon inte lyckats få nån anställning inom det hon är utbildad. I somras fick hon i alla fall ett jobb i Göteborg. Som parkarbetare i Göteborg. Hon tyckte i och för sig att det var kul men fortsatte ju så klart att fantisera om sitt drömjobb. Hur som helst, efter sommaren har hon inte haft något jobb.

Hon har klarat sig på sparade pengar och bott hemma hos en kompis. Det har väl funkat men inte varit så kul. Så härom dagen satt hon som vanligt och surfade runt för att se om hon kunde hitta något. Så kom hon in på en jobbannonssajt och hittade ett jobb som hon verkligen ville ha. Hon satte ihop ett mail lite snabbt och mailade iväg det tillsammans med sitt CV. Sen ringde hon upp dem och de lät jätteintresserade av att träffa henne på en gång. Så imorgon ska hon på arbetsintervju!

Hoppas hoppas att det går bra!

2009

09 har nu nått sitt slut och ber om ursäkt för att bloggen blivit ganska tom… Jag har spenderat de senaste 2-3 månade på resande fot och därför har jag inte hunit lägga tid på varken egna projekt eller denna bloggen. Jag har dock hunnit koda ihop en ny sida den senaste veckan. Denna sida kom till då jag satt och letade efter olika sparkonton och ville ha den bästa räntan, men jag hittade ingen bra sida så slängde ihop en egen. På sparräntan.se kan du finna den bästa räntan. Den är inte helt klar ännu utan mer texter om de olika bankerna och vad de står för. Detta ska vara klart under jan 2010.

Kom gärna med feedback!

En dyr jul

Ja du det kommer inte bli billigt… Jag lyckades dock iaf fixa lite snabba julklappar helt gratis… Hur lyckades jag då med detta? Ja inte var det på slöjden i skolan, jag är betydligt äldre och latare än så.

Nä jag fyllde i lite gratis tävlingar och vips så var de första julklapparna fixade… Najs va?

Smslån, att vara eller inte vara…

Det skrivs mycket negativa inlägg om smslånens varande.
Om det kan man naturligtvis tycka vad man vill.
Men, lägger man etiska och moraliska aspekter åt sidan för ett tag kan
man i alla fall konstatera att det måste vara en av den moderna tidens
tveklöst smartaste affärsidéer.

Väljer man sedan att lägga in etiska och moraliska aspekter måste man
naturligtvis även välja att behålla ett visst objektivt
ställningstagande, baserat på fakta om smslån.
Visst, räntorna är milt sagt höga samtidigt som möjligheterna att
kunna ta kortfristiga lån hjälpt många människor ur en tillfällig
knipa.
Inte sälla pratas det om att främst ungdomar hamnar i registret hos
kronofogden tack vare sina sms lån. Vad som sällan nämns är att
ungdomarna redan har betalningsanmärkningar och att denna typ av
kortfristiga lån erbjuder en utlåning utan kreditkoll, till skillnad
från bankerna.

Snabblånen erbjuder en snabb lösning på problem, låntagarens eget
ansvar handlar i mångt och mycket om att göra en adekvat bedömning, ta
reda på information och välja ett etablerat bolag.

Dessa nötter

Alltså de som ansöker om smslån måste vara bra bombade… Hur många hjärnceller krävs det för att räkna ut att det inte kommer att hjälpa. Så om du är iq badboll och går i tankarna att ta ett smslån jämför iaf kostnaderna på lånet innan du ansöker… Varför är en annan fråga… Kommentera gärna varför man ska ta smslån… Jag kommer inte på många skäl…