Sliten

Alla som levt livet vet hur jobbig dagen efter kan vara… Ja den där bakfyllan… Men denna bilden gör iaf minbakfylla idag lite enklare…

Bakfylla

Så ha en underbar bakfylledag!

Nätdejting

Nätdejting är något som tagit Sverige med storm. Det finns en uppsjö olika nätdejtingsajter som sattsar hårt på att ta sig fram. En av de största breda nätdejtingsidorna är Spraydate som är gratis, men man kan köpa till delux om man vill få extra funktioner. De flesta sajterna är generella och riktar sig till samma målgrupp. Det finns dock flera mer nischade sidor, vissa inriktar sig på mer matematiska beräkningar där man gör tester för att få fram förslag på personer som man passar med.

Det finns även sidor som Eastcupid som inriktar sig på nätdejting mellan Norden och tjejer från Ryssland och Ukraina. Eastcupid har inriktat sig på en ny marknad och har redan efter bara några månader 2000 medlemmar främst från Sverige, Finland, Danmark, Ryssland och Ukraina.

Förmodligen kommer de mer nischade nätdejtingsidorna bli allt fler då det gäller att hitta nåt nytt att kunna erbjuda sina medlemmar.

SJ och deras målsättning

Alltså SJ, det är inte bara sjukt dyra utan lever knappast upp till sina mål att nå ut till affärsresenärer… Ok X2000 i all ära är en sak, men de vanliga slötågen är det omöjligt att arbeta på, om man inte får en plats vid fönstret vid ett bord är det i princip omöjligt att använda en laptop. Hur har de tänkt egentligen? att konstruera bord där man inte ens kan öppna en laptop och sedan ha som målsättning att dra in så många affärsresande som möjligt? Snälla SJ, det räcker inte bara att sätta upp mål, det gäller att leverera också.