Nätdejting

Nätdejting är något som tagit Sverige med storm. Det finns en uppsjö olika nätdejtingsajter som sattsar hårt på att ta sig fram. En av de största breda nätdejtingsidorna är Spraydate som är gratis, men man kan köpa till delux om man vill få extra funktioner. De flesta sajterna är generella och riktar sig till samma målgrupp. Det finns dock flera mer nischade sidor, vissa inriktar sig på mer matematiska beräkningar där man gör tester för att få fram förslag på personer som man passar med.

Det finns även sidor som Eastcupid som inriktar sig på nätdejting mellan Norden och tjejer från Ryssland och Ukraina. Eastcupid har inriktat sig på en ny marknad och har redan efter bara några månader 2000 medlemmar främst från Sverige, Finland, Danmark, Ryssland och Ukraina.

Förmodligen kommer de mer nischade nätdejtingsidorna bli allt fler då det gäller att hitta nåt nytt att kunna erbjuda sina medlemmar.

This entry was posted in Dejting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *