Söndag

Idag har jag… Intressant läsning att sitta och läsa det samma här hela tiden. Men vad gör man? Dagarna går ju ut på lite jobb, mat handling, mat kokande, inträdesförhörs läsandet och sånt. Men idag har ja faktiskt gjort två saker som inte händer alldels för ofta. 1) Jag beställde tårtor till studenten  och 2) Pappa och jag var och drog upp en bil ur ett dike. En gubbe skulle komma och köpa fisk, men kom inte längre än till diket på sin egen gård. Hehe 😛

Anna kom hem nångång inatt från sin resa,  vi hade gjort en deal innan hon åkte. Jag skulle dammsuga hennes rum och hon skulle köpa hem ngt åt mig från Kroatien/Slovenien. Jag fick en skit fin skjorta/tunika, den va helt super ;D

Nu är jag tre minuter på övertid, skulle börja koka mat kl. 16. Mästerkockar som jag å Sara är så ska  vi satsa på att koka makaroner 😉

Ikväll blir det orienteringsträning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *