Onsdag 1 april

Gårdagen gick snabbt. Stack iväg till Solna på lunchen och blev överlycklig när jag hittade ETT par mammastrumpbyxor kvar på Lindex i ”gamla” modellen. Fick bli dem och ett par leggings som också är i den ”gamla” modellen. Två tröjor till Nils blev det också, allt är fläckigt eller för kort i ärmarna nu till honom så jag behöver verkligen utöka hans garderob inför våren. Stack iväg från jobbet kvart i fem för att hinna lämna bilen innan Föräldramötet på Ingrids avdelning. Blev mer än lovligt irriterad när det än en gång kom ett sms som att man inte hinner närvara på det som händer på barnens dagis. Det kan väl inte vara SÅ svårt när man faktiskt bara har sina barn varannan vecka tänker jag… men men. Jag gick i alla fall, tycker sånt är viktigt och det var kul att få höra om framtida planer för avdelningen, lite förändringar och sånt där. Väl hemma blev det bara två smörgåsar och lite tv, lugn kväll alltså. Måste ta tag i lägenheten i veckan. Det är SÅ stökigt och jag ska ju ha kalas för Ingrid på söndag så städa måste det göras. Nu när vårsolen lyser också ser jag med förskräckelse på hur skitiga våra fönster är… får se om jag hinner.

Vaknade 05 imorse av jobbiga drömmar, oroliga såna och så var jag så kissnödig att det var omöjligt att somna om utan att gå upp på toa. Så upp gick jag, och när jag väl la mig ville inte drömmarna jag drömt lämna mig i fred så jag låg med oro i kroppen över en timme i sängen och kunde omöjligt somna om. Känner att jag har behov av att ta tag i gamla surdegar innan Junior kommer, och en specifik surdeg ser jag INTE fram emot och skjuter gärna upp… men jag kan nog inte göra det längre. Jag måste helt enkelt.. jag vet ju att det kommer kännas bra när det är klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *